Ernæringsekspert med holistiske tendenser

Per Brændgaard har gennem mere end 22 år været en førende ernæringsekspert og sundhedsformidler i medierne og den offentlige debat i Danmark. I de senere år har han i stigende grad også været aktiv i debatten om mad og sundhed på de sociale medier. Han er selvstændig og udfører opgaver for både private og virksomheder.

Kontakt Per for at høre nærmere om mulighederne for dig eller din virksomhed.

Sundhed uden stress

Men en faglig og helhedsorienteret tilgang tilbyder han konkrete løsninger på tidens store sundhedsproblemer.

Resultatet er:

  • Bæredygtig sundhed uden sundhedsstress
  • Sundere kostvaner uden madstress
  • Mere motion uden motionsstress
  • Sund kropsglæde uden slankestress
  • Sund kontakt uden berøringsangst

Ernæringsekspert og sundhedsformidler

Med faglig baggrund som cand.scient. i human ernæring fra Københavns Universitet har han udviklet en original, holistisk tilgang til ernæring og sundhed baseret på humanistiske værdier. Han har bl.a. udviklet små skridt-metoden i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og mindful spisning-konceptet i samarbejde med psykolog Uffe Damborg.

Humor og omsætning af den faglige viden til konkrete, brugbare råd i hverdagen er vigtige elementer i Per Brændgaards virke som ernæringsekspert og sundhedsformidler. Han har omfattende erfaring med formidling af ernæringsviden og kostråd til både privatpersoner, ernæringsfagfolk og journalister. Han perspektiverer altid viden og råd til et holistisk syn på mad, sundhed og motivation.

Han formidler sin viden og de nye metoder i bøger, foredrag og personlig coaching til både privatpersoner, fagfolk og virksomheder. Det gør han gennem sin selvstændige virksomhed Brændgaard Consult og med en klar etik.

Han har desuden omfattende erfaring som freelance skribent for mange forskellige medier, hvor han har formidlet faglig viden om ernæring og sundhed til helt almindelige mennesker på konkret brugbare måder. Han har bl.a. skrevet for Samvirke, Jyllands-Posten, I Form, Alt for Damerne, Femina og Ekstra Bladet. Her på siden kan du følge Brændgaards blog om ernæring.

Du kan læse mere om Per Brændgaards faglige baggrund og referencer her.

Pressefotos

Hvis du er medie eller arrangør, så kan du se og downloade pressefotos i høj opløsning til fri afbenyttelse.

Privat profil

Per Brændgaards private profil omfatter et liv som far, fastfoodie, dancewalker, musikelsker, meditator og meget mere.

Ernæringsekspert og sundhedsformidler Per Brændgaard

Ernæringsekspert og sundhedsformidler Per Brændgaard