Facebook

Siden

På min offentlige side formidler jeg ny forskning om holistisk sundhed og ernæring, og jeg giver gode råd om en sund hverdag for alle.

Profilen

Jeg har en profil på Facebook, som jeg udelukkende bruger arbejdsmæssigt og professionelt. Her er jeg venner med ‘alle’, og alle er velkommen til at følge mine offentlige opslag. Jeg bringer nyheder om mit arbejde, og jeg kommenterer aktuelle begivenheder indenfor mit fag. Du er også velkommen til at sende mig en besked på Facebook, hvis du overvejer at booke en tid hos mig, eller hvis du har en anden forespørgsel om samarbejde.

Krammegruppen

Krammegruppen er for alle, der interesserer sig for mit arbejde med kramning. Her giver jeg gode råd om alt om kram, og jeg inviterer til arrangementer. Det er gratis at være medlem af Krammegruppen, og alle er velkommen.

Slankegruppen

Slankegruppen er en online slankegruppe, hvor jeg giver et slanketip hver dag fra mit slankeprogram, og jeg tilbyder slankecoaching til medlemmerne. Det koster et mindre beløb pr. måned at være medlem. Til gengæld har du mig som din personlige slankecoach.

Dancewalking-gruppen

Dancewalking-gruppen er for alle, der har lyst til at gå til dancewalking med mig (og forhåbentlig mange flere) i Fælledparken på Østerbro i København.