Foredrag – OCD og andre piner

OCD OG ANDRE PINLIGE PROBLEMER

I dette personlige foredrag fortæller jeg om mit liv med OCD, og hvad der har virket for mig af terapi, medicin, kosttilskud, meditation, åbenhed og kramning. Med udgangspunkt i min egen lidelse perspektiverer jeg til andre pinefulde og pinlige lidelser for at inspirere deltagerne til større accept, respekt og dialog. Livet er ikke perfekt, men det behøver det heller ikke at være for at være godt nok.

Jeg taler i dette foredrag bl.a. om:

  • Mit liv med OCD: 31 års personlig erfaring
  • Hvad er OCD?
  • Myter og misforståelser om OCD
  • Hvad virker, og hvad virker ikke mod OCD?
  • Fuld accept af det, der ikke vil gå væk: kunsten at acceptere helt til bunds
  • Placering af alle problemer (også tilhørernes) i to dimensioner: pine og pinlighed

Kontakt mig og få et godt tilbud på dette foredrag til dit arrangement.

Se kalenderen for en oversigt over åbne foredrag.