Foredrag om slank

Foredrag: Drop kuren og bliv slank på et sekund

Tør du høre sandheden om slankekure? Er du klar til et nyt syn på, hvad der skal til for at blive slank? Det tager kun ét sekund, hvis du griber det an på den rigtige måde.

Jeg tilbyder og tilpasser foredraget til alle arrangører, målgrupper og sammenhænge.

Indhold

I første del taler jeg om slankekure og “overvægt”. Jeg forklarer, hvorfor slankekure reelt er usunde og fedende (selvom de lover det modsatte) – og hvorfor kurene bliver ved med at lokke, selvom næsten alle har erfaret på egen krop, at de ikke virker. Jeg giver konkrete eksempler på tidens mest populære kure og mærkelige kosttyper. Jeg gør op med begrebet “overvægt” og foreslår, at vi i stedet taler om sundhed i alle størrelser og vægtklasser. Vi skal gå meget mindre op i vægten og meget mere i sundhed og nydelse, uanset hvor store fedtdepoterne er. Det behøver ikke være usundt at have fedt på kroppen. Det kan også være sundt og sexet.

Første del varer ca. 45 minutter, hvorefter vi holder en pause.

I anden del bygger jeg begrebet ’slank’ op på ny. Jeg forklarer, at ’slank’ er en følelse og en proces. Mange, der ønsker at tabe sig, ønsker at opnå noget, der faktisk slet ikke har noget med vægten at gøre. Man stræber efter en følelse, som man kan opnå på blot ét sekund, hvis man ændrer mental indstilling. Hvis man rent faktisk ønsker og har brug for at gå ned i vægt, så skal man tænke på ’slank’ som en proces, der består af et lille skridt ad gangen. Det kræver også en ændring i mental indstilling i retning af større eksistentiel koncentration og med en anden indstilling til tid, så man helt konkret tager et sekund ad gangen. Jeg forklarer, hvordan man kan opnå store resultater ved at fokusere på noget meget småt i hverdagen og tiden. Deltagerne går hjem med en masse mentale og konkrete slanketips.

Anden del varer ca. 45 minutter. Derefter kan der afsættes ekstra tid til spørgsmål fra forsamlingen i plenum og/eller individuelt. Den samlede varighed af arrangementet er 1½-2 timer.

Prisen aftaler vi individuelt, og den afhænger bl.a. af deltagerantal, transporttid, rejseudgifter og arrangementets karakter.

Booking

Kontakt mig, hvis du vil booke et foredrag, eller hvis du har spørgsmål.