Foredrag om sundhed med Per Brændgaard

Book et foredrag og få mere sundhed på en lettere måde. Per Brændgaard leverer ny viden og inspiration til virksomheder og arbejdspladser over hele landet.

Pris aftales individuelt.  Send en uforpligtende forespørgsel: booking@perbraendgaard.dk.

Klar til foredrag med Per Brændgaard


Her er et oplæg til Per Brændgaards generelle foredrag om sundhed, der er velegnet som første arrangement, og som kan tilpasses alle målgrupper.

Foredrag med Per Brændgaard:

MERE SUNDHED PÅ EN LETTERE MÅDE

Hvad er sundhed? Hvilke dele indgår i en sund livsstil? Hvordan griber man det an i praksis? Disse og mange andre spørgsmål giver Per Brændgaard svar på i dette nytænkende foredrag.

Per Brændgaard giver en introduktion til holistisk helse, der løfter sundhed til at være meget mere end kostplaner, kilokamp og konditræning. Han sætter spotlight på de dele af sundheden, som de fleste overser og de andre dele, som mange overdriver eller misbruger. Han fjerner bivirkningerne ved den overdrevne sundhedsdyrkelse og gør sundheden sund igen. Det hele foregår med afsæt i solid videnskab og faglig viden.

Foredraget er en konkret guide til sund vaneændring med fokus på små skridt, hvor alle kan være med. Brændgaard kommer ikke med en sundhedsfascistisk plan, hvor alle skal gøre dette samme, som om de var robotter. Foredraget viser derimod en menneskelig tilgang til sundhed, hvor den enkelte bliver sin egen sundhedsguru. Deltagerne vil gå hjem med ny viden om sundhed og psykologiske redskaber, der kan bruges af helt almindelige mennesker i en helt almindelig hverdag i dagens Danmark. Det er ikke en ny kur; det er en ny kurs. Der er meget mere frihed i at være på kurs.

Per Brændgaard er sundhedscoach, ernæringsekspert (cand.scient. i human ernæring) og krammeterapeut. Han er forfatter til flere bøger om sund kost, motion, mindfulness, vægttab og nydelse. Han er selvstændig og privatpraktiserende med base på Østerbro i København. Læs mere på hans hjemmeside: PerBrændgaard.dk.


Flere foredrag

Sundhedscoach og ernæringsekspert Per Brændgaard formidler faglig viden om sundhed på en inspirerende og brugbar måde. Han har mere end 20 års erfaring som foredragsholder indenfor kost, motion og sundhed. Han formidler en ny tilgang til motivation og vaneændring, der ikke kun er relevant indenfor sundhed, men også i forhold til arbejde og privatliv.

Du kan som arrangør med fordel kan starte med det generelle foredrag om sundhed (se beskrivelsen ovenfor), hvor Per Brændgaard kommer hele vejen rundt om sit syn på sundhed, motivation og vaneændring. Dette foredrag er en god start for alle. Deltagerne vil gå hjem med ny inspiration til mere sundhed på en lettere måde uden sundhedsstress.

Du kan derefter booke foredrag om mere specifikke emner, hvor Per går i dybden med forskellige dele af sundheden og guider deltagerne til en sundere hverdag på en mere realistisk og bæredygtig måde.

Herunder er overskrifter og korte oplæg til Per Brændgaards andre foredrag.

MINDFUL SPISNING

Foredrag med ernæringsekspert Per Brændgaard om mindful spisning. Mindful spisning er en ny metode til at spise sundt og regulere kropsvægten på en naturlig måde. Hvis du praktiserer mindful spisning, må du spise, præcis hvad du vil i lige så store mængder, som du vil. Mindful spisning handler udelukkende om at spise med den rigtige bevidsthed – med nærvær og kærlighed. Gevinsten er energi, nydelse og frihed, der kan mærkes i hverdagen.

PLANTEBASERET KOST

Foredrag med ernæringsekspert Per Brændgaard om plantebaseret kost med et nuanceret fokus på de ernærings- og sundhedsmæssige aspekter for den enkelte person. Hvilke fordele er der ved at spise plantebaseret og reducere eller helt udelukke komælk og kød? Er der nogle bivirkninger eller risici ved at blive veganer? Hvem er plantebaseret kost særligt sundt for, og er der nogen, der skal holde sig fra det? Hvad siger forskningen?

KOSTTILSKUD

Foredrag med ernæringsekspert Per Brændgaard om næringsstoffer og kosttilskud til at optimere sundheden og forebygge eller reducere sygdom. Hvem har godt af at tage kosttilskud, og hvem har ikke? Hvilke tilskud virker bedst? Per Brændgaard giver en konkret guide til de vigtigste kosttilskud til kvinder og mænd gennem livets faser, og han fortæller om sine personlige erfaringer med at bruge kosttilskud mod migræne og OCD.

SLANKEKURS

Foredrag med ernæringsekspert og slankecoach Per Brændgaard om overvægt, kropsglæde og varigt vægttab med små skridt. Foredraget er et lynkursus i kunsten at slanke sig på en holistisk og menneskelig måde. Foredraget henvender sig til kvinder og mænd med alle grader af overvægt – både den svære og skadelige overvægt og den rent kosmetiske og ufarlige overvægt, der alligevel kan være en belastning.

KOST, STRESS OG ENERGI

Foredrag med ernæringsekspert Per Brændgaard om kostens betydning for stress og energi i hverdagen. Der er mange myter på området, som der bliver ryddet op i i dette fagligt baserede foredrag. Hvad er godt at spise og drikke for at holde energien oppe og stressen nede? Hvordan påvirker stress lysten til at spise? Kan man spise stressen ned? Hvad viser forskningen på området?

MOTION OG MOTIVATION

Foredrag med sundhedscoach Per Brændgaard om ny motivation og alternativ motion. Per Brændgaard leverer et nyt syn på motion, og hvordan man kan finde motivationen, også selvom man er et dovendyr på det område. Per Brændgaard fortæller også om sin private rejse fra anstrengt fitnessfreak til afslappet dancewalker og fridanser, og hvordan han nu hjælper andre med at sætte kroppen fri til sund motion med naturlig glæde.

MINDFUL DRIKNING

Foredrag med ernæringsekspert Per Brændgaard om mindful drikning af vand, kaffe, te og alkohol. Du får mere energi, større sundhed og bedre søvn, når du drikker med viden og bevidsthed. Og så smager det meget bedre, når du er nærværende, mens du drikker, i stedet for bare at køre det hele ned på autopilot. Mindful drikning er at drikke med bevidst nærvær og at lade drikningen være reguleret af tørst, sanselighed, nydelse og intuition.

SUND MED NYDELSE – FORØG DIN YDELSE

Foredrag med ernæringsekspert og sundhedscoach Per Brændgaard om nydelse og sundhed. Nydelse er sundt i sig selv, så tillad dig selv at spise noget, der smager intenst godt af og til helt uden at tænke på, hvor sundt eller fedende det i øvrigt er. Per Brændgaard forklarer, hvad der sker i hjernen, når vi nyder, og hvordan man nyder på den sundeste måde. Nydelse er naturlig doping for hjernen, der kan mærkes som øget mental præstationsevne.

KRAM DIG SUND

Foredrag med krammeterapeut Per Brændgaard om den sundhedsmæssige betydning af fysisk berøring og kærlige relationer. Per Brændgaard forklarer, hvad der sker inde i kroppen, når vi får den rigtige form for kærlig berøring med særligt fokus på hormonet oxytocin. Han fortæller om sine erfaringer som Danmarks første krammeterapeut, og hvad der fik ham som ernæringsekspert til at inkludere kramning i holistisk sund livsstil. Det hele hænger sammen.

MEDITER DIG SUND

Foredrag med ernæringsekspert Per Brændgaard om meditation og spirituel sundhed. Hvilke virkninger har meditation og mindfulness på sundheden? Hvad siger forskningen? Og hvad vil det egentlig sige at meditere og at være mindful? Per Brændgaard giver gode råd til begyndere og andre, der har svært ved at komme ind i en regelmæssig meditationspraksis. Han fortæller også om sine private erfaringer med at bruge meditation mod OCD.

KÆRLIGHED, SEKSUALITET OG BEVIDSTHED

Foredrag med holistisk sundhedscoach Per Brændgaard om at nultille normerne, tænke ud af boksen og gå bevidst frem med små skridt på rejsen til sund kærlighed og seksualitet for nysgerrige, modige mennesker. Per Brændgaard præsenterer nye begreber og modeller indenfor bevidst kærlighed og seksualitet, og han fortæller om sine private eksperimenter med fri kærlighed og polyamori i fuld åbenhed og ærlighed.

MENTAL SUNDHED

Foredrag med sundhedscoach Per Brændgaard om mental sundhed. Mange danskere går hvert år ned med stress, depression eller angst. Per Brændgaard giver sine bud på, hvordan vi kan øge den mentale sundhed og undgå at brænde ud. Han fortæller også om sin egen rejse fra angstlidelsen OCD til en hverdag med meget mere fred og ro. Første trin til at få det bedre er at acceptere det pinefulde og pinlige og begynde at tale med andre om det.


Booking

Pris aftales individuelt.

Send en uforpligtende forespørgsel om booking af et foredrag: booking@perbraendgaard.dk

Læs tilbagemeldinger fra arrangører og kunder.