Foredrag om sundhed med Per Brændgaard

Book et foredrag om sundhed til din arbejdsplads og få MERE SUNDHED PÅ EN LETTERE MÅDE. Lav en sundhedsdag på arbejdspladsen og få svar på jeres spørgsmål om sundhed, ernæring, motion og slankekure.

Foredrag om sundhed, nydelse og chokolade med Per Brændgaard

Klar til foredrag om sundhed, nydelse og chokolade.

Sundhedscoach og ernæringsekspert Per Brændgaard formidler faglig viden om sundhed på en inspirerende og brugbar måde. Han har mere end 20 års erfaring som foredragsholder indenfor kost, motion og sundhed. Han formidler en ny tilgang til motivation og vaneændring, der ikke kun er relevant indenfor sundhed, men også i forhold til arbejde og privatliv.

Jeg tilbyder et generelt foredrag om sundhed, hvor jeg kommer hele vejen rundt om mit syn på sundhed, motivation og vaneændring. Dette foredrag er en god start for alle. Arrangører kan derefter booke foredrag om mere specifikke emner, hvor jeg går i dybden med forskellige dele af sundheden, f.eks. kostråd, kosttilskud, plantebaseret kost, kost og stress, overvægt/slank/vægttab, overspisning, madmisbrug/-afhængighed, motion og motivation, mindful spisning, mindful drikning, mindfulness/meditation, lyst/nydelse, øl/alkohol, kramning/oxytocin, kærlighed, seksualitet, social sundhed og mental sundhed.

Pris aftales individuelt.

Send en forespørgsel.