Havregrynskuren er min gratis kur

2 jan

Havregrynskuren er min gratis kur mod overvægt og madstress. Du finder kuren i gruppen Havregrynskuren på Facebook. Der kan du også udveksle erfaringer med andre på samme kur.

Jeg har i dag modtaget denne opmuntrende besked fra en mand, jeg ikke kender:


Hej Per.
jeg skriver egentlig til dig kun for at sige tak! Jeg læste for godt et års tid siden om dit koncept med havregryn. Jeg har altid haft et “problem” med at skulle lave aftensmad til mig selv. Jeg tænkte: ‘havregryn kan jeg jo godt lide, så lad mig prøve det’. Nu er jeg 50 kg lettere og har aldrig haft det bedre – og jeg elsker stadig havregryn! Jeg spiser dog også andet – men kun fredage og lørdage.
Så du har helt ubevist været med til at gøre mit liv nemmere, bedre og lettere…tak!!
Mvh Thomas.

spiser-havregryn

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.