Ernæringskonsulent til virksomheder

Jeg tilbyder ernæringsfaglig rådgivning som ekstern ernæringskonsulent til fødevarevirksomheder, kosttilskudsproducenter, medicinalindustri og andre virksomheder indenfor mad og sundhed.

Som ekstern ernæringsrådgiver med fingeren på pulsen hjælper jeg kunden med at sikre den ernæringsfaglige kvalitet i virksomhedens produktudvikling og kommunikation.

Jeg har særlig erfaring med rådgivning indenfor disse områder:

  • Ernæringskommunikation

    Ernæringskonsulent til fødevarevirksomheder.

    Ernæringsrådgivning over en kop kaffe giver nye perspektiver.

  • Ernæringsuddannelse
  • Ernæringsforskning
  • Ernæringstrends

Kontakt mig for at høre nærmere om mulighederne for samarbejde.

Ernæringskonsulent-etik

Mit etiske arbejdskodeks omfatter, at virksomheder ikke kan betale mig for at tale positivt om deres produkter. Når jeg udtaler mig offentligt, så er det altid udelukkende ud fra min egen faglige vurdering. Når jeg rådgiver virksomheder, så er det altid internt og fortroligt til virksomhedens egen anvendelse.

Foredrag

Mit samarbejde med virksomheder er ofte i form af foredrag, der f.eks. være målrettet ansatte (f.eks. i forbindelse med indsats for sundhed på arbejdspladsen), ledelse (f.eks. som eksternt input til produktudvikling), kunder (f.eks. om et populært emne for at tiltrække folk), journalister (f.eks. i forbindelse med lancering af nye produkter) eller ernærings- og sundhedsprofessionelle (f.eks. som led i dialogmøder med fagfolk).