Krammefest

En rørende og rolig fest

Krammefest er et nyt festkoncept, som jeg har udviklet. Jeg afholder krammefester, og jeg bliver booket af andre, hvor jeg så kommer ud og sætter festen i gang.

En krammefest er en fest, hvor gæsterne har en høj grad af bevidst, kærlig, fysisk berøring med hinanden på kryds og tværs.

7a1b9629

Reglement

Alle deltagere i en krammefest skal overholde disse regler:

  1. Mød op ren, rask og parfumefri.
  2. Alle former for kærlig, ikke-seksuel berøring er tilladt.
  3. Alt foregår med tøj på.
  4. Seksuel berøring er forbudt, herunder kysning på munden, berøring af kvinders bryster med hænderne og berøring af underliv. Deltagere kan derudover have flere grænser, som skal kommunikeres og respekteres.
  5. Man bestemmer selv, hvem man vil kramme med, hvordan og hvor længe. Man kan altid sige nej, og et nej skal altid respekteres.
  6. Alkohol, rygning og stoffer er ikke tilladt.

Introduktion

Når alle gæster er ankommet, sætter jeg festen i gang med en introduktion, der består af disse elementer (samlet varighed: 30-60 min.):

  • Gennemgang af reglementet, så alle føler sig trygge.
  • Demonstration af eksempler på tilladte former for kram og kærlig berøring.
  • Instruktion i mindful berøring med kærlig venlighed.
  • Guidet meditation (uden berøring) som åndelig opvarmning.

Herefter bliver musikken tændt, og den står på fri berøring resten af festen uden yderligere instruktion. Jeg har to playlister med henholdsvis popmusik og instrumental musik, der er velegnet til krammefester.

Hvis folk har svært ved at komme i gang med berøringen med hinanden, så kan jeg sætte den i gang og evt. også facilitere den resten af festen. Men ellers foregår festen i en fri ånd, hvor hver enkelt selv bestemmer. Man må også gerne snakke om krammedanse, hvis man vil.

7a1b9514

Møblement

Krammefesten starter siddende og stående, men den skifter som regel hurtigt til liggende stilling. Det er derfor en fordel med madrasser på gulvet og/eller store sofaer. Gerne store madrasser der kan placeres ved siden af hinanden, så det er muligt at være i berøring med flere på en gang, hvis man ønsker det.

Dresscode

Afslappet, blødt og behageligt tøj. Ingen sko.

Mere info

Kalender

Kontakt/booking