Kramning

Gå til kramning hos mig

Der er kram, og der er kramning. Et kram er en kort hilsen eller gestus, sædvanligvis som en omfavnelse eller et knus. Kramning er kærlig berøring med bevidst nærvær i lang tid af gangen. Kramning giver en lang række sundheds- og velværemæssige fordele, som man ikke kan få med korte kram.

Kramning kan være enhver form for kærlig berøring såsom at holde, stryge, massere, trykke, ae, nusse, osv. Kramning kan foregå med hele kroppen på hele kroppen. Berøringen er nærværende, nænsom og langsom.

Mindful kramning er kærlig berøring med fokuseret opmærksomhed drevet af den spirituelle kærlighed.

Du kan gå til kramning hos mig. Jeg har arrangementer for grupper (både åbne grupper, lukkede grupper, grupper for både kvinder og mænd, grupper kun for kvinder og grupper kun for mænd), og jeg tilbyder sessioner til enkeltpersoner og par.

Hvorfor gå til kramning?

Du kan gå til kramning af mange forskellige årsager.

Kramning som velværebehandling er ligesom at gå i spa. Det føles bare rart, og det får dig til at slappe helt af. Det er ren wellness og selvforkælelse.

Kramning som meditation er ligesom andre former for mindfulness-meditation bortset fra, at det foregår med fysisk berøring og med fokus på selve sansningen af berøringen fra øjeblik til øjeblik.

Kramning som terapi modvirker problemer med intimitet, angst, stress, uro, fordøjelse, appetit, overspisning, overvægt, parforhold, seksualitet, energiblokeringer, hudsult og/eller andre tegn på oxytocin-mangel.

Kramning for grupper

Meld dig ind i Krammegruppen på Facebook og se kommende arrangementer, der er åbne for alle (kvinder, mænd, singler, par, begyndere, erfarne, osv.). Du finder en oversigt over kommende arrangementer i det fastgjorte opslag i gruppen, og du tilmelder dig i de enkelte begivenheder. Derfra kan du gå videre og tilmelde dig en af mine andre grupper, hvis du ønsker det.

Jeg tilbyder tre forskellige typer arrangementer for grupper:

Hvis du har din egen gruppe, så kommer jeg gerne ud og faciliterer jeres indbyrdes kramning, eller I kan komme til mig. Kontakt mig for at høre nærmere.

Individuel kramning

Jeg tilbyder individuelle krammesessioner til kvinder og mænd, som jeg har en god krammekemi med. Det er vigtigt, at krammekemien er god mellem to krammere, hvis det skal være behageligt og effektivt. Jeg tilbyder derfor en gratis forsamtale (ca. 15 min.) til alle nye klienter.

En individuel krammesession varer 1 time og koster 500,- kr. Du får:

  • Kærlig berøring som du har lyst til og brug for
  • Kærlig berøring uden seksuelle tilnærmelser
  • Kærlig berøring på den buddhistiske måde: med mindfulness (bevidst nærvær) og metta (kærlig venlighed, spirituel/universel kærlighed)

Kontakt mig for at bestille en tid.

Kramning for par

Jeg tilbyder krammesessioner til par, hvor jeg instruerer i mindful kramning (krammemeditation). Der er også mulighed for at tale om evt. særlige udfordringer eller problemer med kramning.

Der er ingen forsamtale for par, da I skal kramme med hinanden og ikke med mig.

En krammesession for par varer 1 time og koster 500,- kr. I kan bruge mindful kramning for par til flere forskellige formål, bl.a.:

  • Det nye forhold: Lær hinanden at kende på en ny måde (evt. kramning som dating for det meget nye forhold)
  • Det gamle forhold: Boost jeres forhold med mere nærvær, sanselighed, lyst, nydelse og energi
  • Det problematiske forhold: Brug kramning som parterapi til at løse problemer uden snak, f.eks. problemer med jalousi

Når jeg arbejder med par og individer, der ønsker at finde en partner, så foregår det med henblik på Krammevejen, som er min model for gradvis udvikling af kærlige, intime relationer. Man starter med at blive krammevenner. Øvelsen for krammevenner kan bestå i at kramme uden sex, da sex desværre har det med at ødelægge krammevenskabet. Øvelsen for kærester kan også være at kramme i lang tid af gangen, uden det skal føre til sex. Kærester kan desuden forene kramning og sex i krammesex, som er oxytocin-baseret sex.

Kontakt mig for at bestille en tid.