Kramning: kærlig berøring af krop og sjæl

Per Brændgaard arbejder professionelt med kramning som et middel til at fremme hele sundheden.

Krammeterapi

Individuel krammeterapi er for dig, der mangler berøring, eller som har særlige sundhedsproblemer, hvor krammeterapi kan gøre gavn.

Per Brændgaard er Danmarks første krammeterapeut. Han tilbyder individuelle sessioner med samtale, meditation og kærlig berøring. Der er fokus på den enkeltes ønsker, behov og eventuelle udfordringer.

Læs mere

Relationscoaching

Med afsæt i relationscirklen og kramning tilbyder Per Brændgaard individuel relationscoaching. Det foregår som samtaler med fokus på at udvikle sunde, kærlige relationer i klientens liv. Det er velegnet i alle faser af relationscyklus: fra dating til skilsmisse.

Læs mere

Krammemeditation

Krammemeditation er mindfulness-meditation med kærlig, fysisk berøring. Der er særligt fokus på spirituel kærlighed, polaritet/energi og udvikling af indsigt i automatiske reaktioner i tanker, følelser og krop. Krammemeditation er den systematiske træning af mindful kramning, der så videre kan bruges i alle relationer og berøringer i både privatliv og arbejdsliv.

Per Brændgaard underviser i krammemeditation for både par og grupper, ligesom han tilbyder krammemeditation til individuelle meditatorer.

Læs mere

Krammegruppe

Per Brændgaard underviser forskellige grupper i krammemeditation, fri kramning og udvikling af ikke-seksuelle krammevenskaber. Det er relevant for både private og for nytænkende arbejdspladser.

Du kan deltage i en åben gruppe, som Per Brændgaard selv arrangerer, eller du kan invitere Per ud og facilitere din egen krammegruppe.

Læs mere

Gå til kramning hos Per Brændgaard

Krammemeditation er en meget dejlig oplevelse, og det er slet ikke farligt.

Book en tid til kramning – gratis forsamtale

Hvis du overvejer at gå til kramning, så tilbyder Per Brændgaard en gratis og uforpligtende forsamtale (inkl. prøvekram) til alle nye klienter og meditatorer.

Priser for krammeterapi, gruppeundervisning og vejledning aftales individuelt.

Per Brændgaards egne arrangementer med krammemeditation med et spirituelt sigte er sædvanligvis uden betaling, men donationer er velkomne.

Du er altid velkommen til at kontakte Per for at høre nærmere eller booke en tid. Du kan kontakte ham via mail, telefon eller SMS, når det passer dig.

Tlf./SMS: 2625 2010

E-mail: booking@perbraendgaard.dk

Krammegruppen på Facebook

Krammegruppen for kvinder

Flere kontaktmuligheder