Drop slankekuren og elsk din krop, kvinde!

Er du utilfreds med din krop? Synes du at du er for tyk? Går du ofte på slankekur eller detox? Dyrker du træls træning for at tvinge din krop til at se anderledes ud? Har du svært ved at nyde lækker mad?

Så lider du måske af den store folkesygdom blandt kvinder i Danmark: utilfredshed med kroppen. Kronisk utilfredshed med kroppen øger stress og sænker nydelsen af mad, motion og sex. Det har også den paradoksale effekt, at det øger vægten og de usunde vaner, så man får mere og mere at være utilfreds med.

Jeg blev for alvor opmærksom på, hvor udbredt dette problem er, da jeg begynde at hylde morkroppen. Morkroppen er den naturlige kvindekrop med mangfoldige former. Det er den krop, som mange kvinder forgæves prøver at bekæmpe gennem hele deres liv. Kampen og utilfredsheden er årsag til meget lidelse, og det er synd, synes jeg.

Fra tæsk til elsk. Få et sundt og kærligt forhold til din krop, mad og motion på ny.

Prøv en ny slags detox

Jeg tilbyder en ny vej ud af problemet med detox af negative overbevisninger. Jeg kan lære dig at elske og nyde din krop, præcis som den er lige her og nu. Du skal ikke lave om på andet, end hvordan du forholder dig til den. Når du begynder at elske din krop, din mad og din motion, så bliver du tilfreds, og der sker det forunderlige, at din krop og dine vaner bliver sundere, uden du anstrenger dig for det. Du bliver simpelthen naturligt slank og lækker. Det foregår som samtaler, der også kan omfatte meditation, spisning, kramning og motion sammen. En enkelt konsultation kan have en ganske god effekt, men det er ofte nødvendigt med et forløb over en periode for at sikre optimal virkning. Jeg tilbyder et intensivt og individuelt elsk-din-krop-forløb, der består af fem sessioner plus online opfølgning efter behov over 12 uger.

Priser:

  • Konsultation, 1 time (standard): 800,- kr.
  • Konsultation, ½ time: 400,- kr.
  • Konsultation, 1½ time: 1.200,- kr.
  • Forløb, 12 uger: 4.000,- kr.

Booking