Kur eller kurs er ikke så vigtigt

21 nov

Det er ikke så vigtigt, om du bruger noget, der kalder sig en kur, eller noget der kalder sig en kurs som vejledning til din sunde livsstilsændring. “Kur” og “kurs” er jo bare ord. Ordene i sig selv har ingen betydning. Det er, hvad ordene peger på, og hvordan du bruger indholdet, der har betydning.

Du kan bruge en kurs som kur, og så er du lige vidt. Du kan også bruge en kur som inspiration til din kurs, og så kan kuren pludselig blive gavnlig i stedet for skadelig. Og nogle gange er der noget, der rent faktisk kan kureres med den rigtige kur. Det handler om at bruge kure til de rigtige formål. Der er (heldigvis) mange andre typer kure end slankekure. Mindful spisning er f.eks. kuren mod slankekure. Du kan tage en periode, hvor du praktisere mindful spisning intensivt for at lave en mental udrensning i den skadelige tænkning, du har lært fra de mange slankekure, du har været på eller læst om gennem årene.

Uanset hvad du kalder det, så er det vigtigt for din succes, at du på en eller anden måde får et mindset baseret på disse tre faktorer:

  • Selvbestemmelse
  • Fleksibilitet
  • Handling

“It’s no big deal”
– Ricky, Trailer Park Boys

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.