Kurkuren – Kuren mod slankekure

15 dec

Jeg har tidligere varslet, at jeg på min Facebookside i januar vil give dig en kur. Jeg kan nu afsløre, hvilken slags kur det bliver. Det bliver en KURKUR. Altså en kur mod kure.

Slankekure er fedende, usunde og spiseforstyrrende. Januar er den måned på året, hvor der er størst risiko for at gå på slankekur. Det er derfor den rigtige måned at gå på kurkur.

Kurkuren består i, at jeg på min Facebook-side hver dag i januar giver dig en ny grund til at lade være med at gå på kur (eller til at droppe kuren hvis du allerede er faldet) eller et konkret tip til reelt at opnå det, som medierne bilder dig ind, at du kan opnå med en kur.

Måske begynder jeg kurkuren allerede mellem jul og nytår, da det er der, medierne begynder at lokke os med deres livsfornægtende kure. De er meget gode til at lokke, så det gælder virkelig om at stå fast! Det vil jeg hjælpe dig med hele vejen gennem januar.

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.