Kvindeworkshop

Kvinde elsk din krop og elsk din mad

2-3 timers sundhedsworkshop for kvinder med fokus på at udvikle en sund mor-krop ved hjælp af mindful spisning og mindful kramning. Workshoppen er velegnet for både begyndere og erfarne.
 
Den sunde mor-krop er den krop, der opstår af sig selv, når en kvinde behandler sig selv med kærlig venlighed og samtidig primært er fokuseret på at give omsorg til andre som eksempelvis (men ikke nødvendigvis) mindre børn.
 
Mindful spisning er at spise med bevidst nærvær og kærlig venlighed reguleret indefra af sanselighed, sult og nydelse. Mindful ikke-spisning er bevidst at gøre noget andet end at spise, når det ikke er mad, kroppen har behov for.
 
Mindful kramning er fysisk berøring og kropskontakt med bevidst nærvær og kærlig venlighed – som modtagende, givende eller selv-rettet.
 
Workshopprogram med ca.-tider:
– Rolig ankomst og te-hygge fra og med en halv time før start
– Velkomst, præsentation og introduktion (½ time)
– Fundamental mindfulness-meditation (½ time)
– Spisemeditation (½ time)
– Krammemeditation (½ time)
– Opsamling og afrunding
– Fri kramning og te-hygge (1 time)
 
Der vil være pauser efter behov. Hver enkelt bestemmer selv, hvorvidt man vil deltage i den frie kramning eller bare snakke til sidst. Den formelle undervisning varer to timer i alt.
 
Fundamental mindfulness-meditation foregår siddende eller liggende og omfatter instruktion i meditation på åndedræt, sansning, krop, tanker, følelser og kærlig venlighed. Det foregår individuelt og uden hverken spisning eller kramning.
 
Spisemeditation starter med meditation på kropsfornemmelserne af sult og mæthed. Derefter meditation på spisning af en pebermyntepastil. Det er en sansemeditation, hvor det gælder om at koncentrere sig så meget som muligt om sansningen af pastillen fra øjeblik til øjeblik.
 
Krammemeditation består af to dele: først selv-kramning, derefter kramning med andre to og to eller tre og tre. Der vil være detaljeret instruktion. Krammemeditation er også sansemeditation, men med fokus på berøringssansen i stedet for smagssansen.
 
Fri kramning betyder, at der ikke er nogen instruktion og ingen formelle øvelser. Deltagerne kan kramme med sig selv, hinanden og med underviseren, som de vil. Der er også mulighed for at modtage kortvarig, individuel krammeterapi for dem, der måtte ønske det. Man kan også bare drikke te og snakke med de andre deltagere. Eller man kan tage hjem, hvis man har fået nok.
Mor-krop workshop begivenhedscover 2 cut

Priser

Kontakt mig for at høre nærmere om at få mig ud og holde en workshop ved dit arrangement. Meld dig ind i Krammeterapi-gruppen på Facebook og modtag invitationer til kommende, åbne workshops.