Østerbro Krammeklub: Kram dig sund og glad

Østerbro Krammeklub er min krammeklub for kvinder og mænd, der ønsker mere sund og dejlig berøring og nærhed i deres liv.

Læs om krammeklubben i Østerbro Avis

Bliv medlem af Østerbro Krammeklub på Facebook:

Østerbro Krammeklub

Medlemmerne vil modtage invitationer til arrangementer hos mig på Østerbro i København. Her vil jeg undervise i kramning, og han vil guide fælles meditationer, der udvikler evnen til bevidst berøring. Det præcise indhold vil variere fra gang til gang afhængig af de fremmødtes ønsker og behov. Det hele foregår i en afslappet, hyggelig stemning, hvor der også er plads til at drikke te og tale sammen om kærlighed og relationer.

Kramning er venlig/kærlig berøring, ofte i lang tid ad gangen og med flere personer samtidig eller på skift. I krammeklubben lægger vi vægt på at udvikle den rette krammeånd, hvor alle føler sig afslappede, nærværende og rigtig godt tilpas. Dette kan ske via en guided meditation eller samtale. Når først grundstemningen er lagt, så følger kroppen naturligt med.

Kramning kan rent fysisk foregå siddende, stående eller liggende. Det kan foregå med kroppen i ro eller i bevægelse. Kramning kan helt konkret være at omfavne, knuse, røre, holde, stryge, klemme, ligge i ske, gruppekramme, osv. Man kan kramme med hele kroppen. Det er kun fantasien – og De Etiske Regler – der sætter grænsen.

Man skal være personligt inviteret af et eksisterende medlem og godkendt af mig for at blive medlem af Østerbro Krammeklub. Jeg forbeholder sig retten til at ekskludere medlemmer, der ikke overholder De Etiske og Hygiejniske Regler, eller som af andre årsager bare ikke passer ind i gruppen. Det skal være god og tryg oplevelse for alle at deltage i arrangementerne, hvor alle har lyst til at kramme med alle. Det kræver en nogenlunde homogen gruppe.

Gruppekramning i Østerbro Krammeklub. Foto: Østerbro Avis.

Gruppekramning i Østerbro Krammeklub. Foto: Østerbro Avis.

De Etiske og Hygiejniske Regler for arrangementer i Østerbro Krammeklub:
#1. Vær ren og nyvasket, når du møder op.
#2. Undgå eller begræns anvendelsen af parfume og tobaksrøg før kramning.
#3. Man skal altid spørge om lov, før man indleder et kram.
#4. Man kan altid sige nej til en invitation til kram.
#5. Man kan når som helst afbryde et kram.
#6. Seksuel berøring er ikke tilladt.
#7. Alt foregår fuldt påklædt.
#8. Man skal kommunikere og respektere sine egne og andres grænser.
#9. Det er tilladt at spørge et andet medlem, om han/hun vil være privat krammeven med en. Det er ikke tilladt at invitere et andet medlem til et romantisk eller seksuelt møde. Når det private krammevenskab er etableret, så kan krammevennerne udvikle relationen frit uden konsekvenser for medlemskab af krammeklubben.

Adresse: P. Brændgaard, Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø.

Der er te og sunde kiks til fri afbenyttelse. Der ligger store madrasser, puder og tæpper på gulvet. Man kan også kramme i sofaen eller stående på gulvet.

Dresscode: blødt og behageligt, f.eks. joggingbukser og t-shirt.

Tilmelding: i den ønskede begivenhed eller via besked (https://www.facebook.com/perbprofil) eller SMS (26252010).

Pris: 50 kr. pr. person pr. arrangement. Betales kontant i ’krammekassen’ i køkkenet.

Åndelig opvarmning: meditation inden kramning. Foto: JP

 

Gruppekramning i Østerbro Krammeklub. Foto: JP

Sådan bliver du medlem af Østerbro Krammeklub

Hvis du ikke kender nogen, der i forvejen er medlem af Østerbro Krammeklub, så er du velkommen til at skrive til krammeklub@perbraendgaard.dk og høre nærmere om, hvordan det foregår og om dine muligheder for at blive medlem. Du vil så evt. blive inviteret til en samtale, eller du får lov til at deltage i et arrangement på prøve. Du kan også blive medlem på prøve ved simpelthen at blive medlem af en af facebookgrupperne:

Andre krammeklubbere

I forlængelse af Østerbro Krammeklub faciliterer jeg også kramning her:

(Links til facebookgrupper)

Lav din egen krammeklub

Jeg hjælper gerne med at etablere og facilitere andre krammeklubber med andre geografiske placeringer eller med andre målgrupper. Skriv til krammeklub@perbraendgaard.dk for at høre nærmere om mulighederne for samarbejde.