Privat mentor

Som mentor for private tilbyder jeg personlig rådgivning, coaching og inspiration inden for disse områder:

  • Mad. Ernæring og sundhed er meget vigtig for mig, men jeg synes, at madlavning er kedelig arbejde. Jeg har derfor valgt at spise sundt uden at lave mad ved hjælp af sund fast food og andre strategier. Som madmentor hjælper jeg andre til at slippe mad-stress og få sund, lækker og billig mad uden besvær i hverdagen.
  • Motion. Krop og sundhed er vigtige værdier for mig, men jeg synes, at motion er kedelig arbejde. Jeg har derfor eksperimenteret med nye former for motion, der er lige fysisk effektive som “rigtig” motion men uden at kræve så meget tid og energi i hverdagen. Som motionsmentor hjælper jeg andre til at tænke ud af boksen og opdage det, der er god motion for den enkelte.
  • Kærlighed. Jeg har selv gennemgået en omfattende personlig udvikling i mit syn på kærlighed og nære relationer. Som kærlighedsmentor hjælper jeg andre til at sætte kærligheden fri og finde den kærlighedsstil, der er naturlig og sund for den enkelte.
  • OCD. Jeg har døjet med OCD, siden jeg var 14 år, men jeg har fundet en måde at leve godt nok på trods af denne belastende sygdom. Som OCD-mentor fortæller jeg om mine erfaringer med både konventionel og alternativ behandling, og jeg er der som ven, når OCD’en viser sig fra sin værste side.

Kontakt mig for at høre nærmere eller bestille tid til en samtale.