Privat profil

Her har jeg samlet lidt information om min private baggrund og mine personlige interesser.

Jeg er født 1971 i Silkeborg. Jeg flyttede fra Jylland som 19-årig. Først til Sorø og siden til København. Jeg har boet på Østerbro siden 2002.

Jeg er far til efterskoleelev Erica (født 2000) og kæreste med lærer Susanne (født 1971).

Mine private madvaner bærer præg af, at jeg ikke gider lave mad, og at jeg samtidig lægger stor vægt på sundhed og smag. Jeg betegner mig selv om fastfoodie (tilhænger af fast food med høj kvalitet) og flexiganer (plantebaseret kost uden at være fanatisk). Jeg sætter dog også stor pris på hjemmelavet mad, som andre har lavet…

Mine private motionsvaner bærer på samme måde præg af, at jeg ikke gider ‘dyrke’ motion og samtidig er bevidst om de sundhedsmæssige virkninger af at bevæge kroppen. Jeg prøver derfor at kombinere motion med noget andet, som har et konkret formål, eller som er en god oplevelse på anden vis. Jeg er især glad for aktiv transport, dancewalking, fri dans og intuitiv fitnesstræning.

Jeg elsker at bevæge mig frit til musik og lade musikken bevæge mig. Min musiksmag er varieret, men mine langtidsholdbare favoritter er bl.a. The Cure, Depeche Mode og Morrissey.

Jeg er åndeligt interesseret i både buddhisme, kristendom og humanistisk etik. Jeg har været på flere buddhistiske vipassana-meditationsretreats. Jeg mediterer dagligt af hensyn til både min åndelige og min rent mentale sundhed. Jeg videregiver mine erfaringer som meditationslærer for individer og grupper, inkl. krammemeditation som er en meditationsform jeg selv har udviklet.

Jeg interesserer mig også meget for politik, hvor jeg især er aktiv i den nye fredsbevægelse med et kritisk syn på bl.a. USA, Israel og mainstream-medierne. ‘Kram mod krig‘ er vores motto.

På den private front er jeg også offentligt “sprunget ud” som polyamorøs (flerelskende) og OCD-ramt. Min polyamori foregår nu på den måde, at jeg har én super dejlig kæreste, nogle dejlige krammeveninder og så bruger jeg den spirituelle flerkærlighed professionelt i mit arbejde som krammeterapeut. Det er min erfaring, at det er den spirituelle kærlighed, der gør det muligt at arbejde professionelt og effektivt med kærlig berøring (kramning) uden at blive drænet. Jeg fungerer som kærlighedsmentor for individer og par, der ligesom jeg ønsker at gå på opdagelse i den frie kærlighed og måske finde helt nye og meget mere tilfredsstillende måder at have kærlighedsforhold på.

OCD er en psykisk lidelse, som jeg har døjet med, siden jeg var 14 år. Det er gennem årene gået op og ned, og jeg har med tiden fundet frem til, hvad der virker og ikke virker for mig fra både konventionel og alternativ behandling. Disse erfaringer deler jeg med både OCD-ramte og fagfolk i foredrag og individuelle sessioner som OCD-mentor. Mine personlige erfaringer med at komme ud af en tvangspræget lidelse gør formentlig også, at jeg er endnu bedre til at hjælpe mennesker, der døjer med tvangspræget overspisning (Binge Eating Disorder).

Seksuel sundhed er også et emne, der optager mig privat, og hvor jeg har lavet en del eksperimenter. Inspireret af tantra og mindfulness og drevet af spirituel kærlighed har jeg udviklet en ny form for sex, som jeg kalder ‘krammesex’. Det er i det hele taget fascinerende, hvad der kan ske, når man åbner sig for energi, sanselighed og nydelse i kroppen og udvider forståelsen af seksualitet. Der er en meget overset dimension i de fleste moderne menneskers forståelse af sundhed.

Følg min private profil på Facebook