Samtale om sundhed

Du er hjerteligt velkommen til at booke en tid hos mig til en samtale om sundhed.

Det foregår enten som et personligt møde hos mig på Østerbro i København eller på afstand via telefon eller videosamtale.

Det koster 800,- kr. for en time. Du kan også booke en halv times samtale om sundhed til 400,- kr. eller længere sessioner end 1 time, hvis du har brug for det. Hvis du har et konkret spørgsmål, så kan du også sende det til mig på e-mail, og jeg vil give dig et skriftligt svar. En sådan e-mail-konsultation koster 400,- kr.

Du kan også købe et samtaleforløb. Det består af 10 timer, som du kan fordele, som du vil ud over en periode på 12 uger. Du får også adgang til VIP Hotline Support i perioden. Det betyder, at du kan kontakte mig når som helst via e-mail eller SMS med korte spørgsmål, hvis det brænder på, eller hvis du bare har brug for lidt ekstra støtte fra mig i tiden mellem samtalerne. Det er velegnet for dig, der ønsker et intensivt og struktureret forløb. Den samlede pris for et forløb er 8.000,- kr,-

Kontakt mig for at høre nærmere eller booke. Det er altid godt at starte med en lille snak over telefonen, hvor jeg kan fortælle dig lidt mere om, hvordan det foregår. Så kan du bedre vurdere, om det er noget for dig. Jeg modtager klienter alle ugens syv dage både dag og aften efter forudgående aftale.

Samtale om sundhed

Emner i din samtale om sundhed

Du bestemmer, hvad der skal være fokus på i din samtale om sundhed med mig. Helhedsorienteret sundhed er omfattende, så start med det problem eller emne, der er mest presserende for dig nu. Vi kan så altid udvide derfra, hvis du måtte ønske det.

Her er en oversigt over nogle af de emner, problemer og formål, som jeg kan hjælpe dig med:

Elsk din krop!

Alt for mange (især kvinder) hader deres krop, fordi den ikke ligner dem i modebladene. Jeg kan hjælpe dig til at elske din krop, præcis som den er nu helt uden slankekur, detox og fitness. Lær at få det godt med din naturlige morkrop. Du vil samtidig lære at elske og nyde din mad, og du kan “risikere”, at dit sexliv bliver (endnu) bedre! Det hele vil foregå i en fuldt forsvarlig ernærings- og sundhedsfaglig sammenhæng.

Usunde kostvaner?

Vil du gerne spise sundere? Er du i tvivl om, hvad der er sundest for dig at spise? Har du et sundhedsproblem, der måske kan afhjælpes med kostændringer eller kosttilskud? Lad os tage en snak om det med fokus på dine individuelle behov for ernæring. Måske kan du opnå store sundhedsmæssige forbedringer med ganske små kostændringer. Du skal bare finde frem til de rigtige tiltag i den store kostjungle. Det kan jeg hjælpe dig med.

Overvægt og vægttab

Hvis du eller din læge opfatter dig som overvægtig, så kan jeg hjælpe dig med at gå ned i vægt og op i sundhed på en let, effektiv og holdbar måde. Det handler om små skridt og slankekurs i stedet for slankekur. Jeg hjælper dig til at finde de rigtige små skridt for dig, så du kan opnå et varigt vægttab uden at få stress af dit slankeprojekt.

Overspisning og Binge Eating Disorder

Hvis du døjer med overspisning, sukkerafhængighed, madmisbrug eller decideret Binge Eating Disorder, så kan jeg hjælpe dig til at få en ny forståelse af problemet og nye redskaber til at gøre noget ved det. Du vil lære at se overspisning som en måde at reducere stress og dække andre behov. Hvis der er noget tvangspræget i din overspisning, så vil du også lære at forholde dig til det på en ny måde. Derfra kan du tage små skridt ud af problemet ved hjælp af mindful spisning og ernæringspsykologiske teknikker. Vi finder den vej, der virker for dig.

Sundhedsstress, -forvirring og -fanatisme

Det er let at blive overvældet af de mange informationer om sundhed i medierne. Jeg kan hjælpe dig med at finde din vej i sundhedsjunglen. Jeg kan rådgive dig til at fokusere på det, der er relevant for dig og give slip på alt det, der måske er relevant for andre, men bare ikke for dig lige nu. Det giver lethed og klarhed i din sundhed, så du også kan bruge din tid og energi på noget andet end at være sund. Jeg kan også hjælpe dig, hvis du døjer med decideret ortoreksi. Det er en spiseforstyrrelse, hvor man bliver sygeligt optaget af at spise sundt.

Motion: mangel på mening og motivation

Hvis du gerne vil dyrke mere motion for din sundheds skyld, men har svært ved at finde motivationen til konventionel motion, så kan jeg hjælpe dig med at tænke ud af boksen og opdage ny motion med mere mening. Jeg ved, hvordan det er, og jeg kan coache dig til at gå nye veje i dit syn på motion og motivation. Vi finder det, der giver mening for dig, og som passer til din hverdag. Selvom du er et dovendyr (eller en ‘energisparer’, som det hedder på biologisk), så vil jeg gøre alt for at finde en motionsform, som du rent faktisk har lyst til!

Hudsult og mangel på oxytocin og fysisk berøring

Hvis du kun har lidt eller slet ingen fysisk berøring med andre mennesker i din hverdag, så er du i risiko for oxytocinmangel. Oxytocin er et sundhedsfremmende hormon, der bliver dannet under bevidst berøring. Det har bl.a. betydning for stress, angst, velvære, ernæring og relationer. Jeg kan hjælpe dig til mere berøring via coachingsamtale og via bevidst berøringsbehandling (BB-behandling), der booster oxytocin og bryder den onde cirkel. BB-behandling omfatter, at vi har fysisk berøring med hinanden med udgangspunkt i dine ønsker og behov for berøring. Det kan f.eks. være i form af krammeterapi eller energimassage alt afhængig af dine ønsker og behov. Du vil opleve dybder af velvære, som du aldrig har prøvet før. Hvis du ikke ønsker en mandlig BB-behandler, så kan jeg sætte dig i forbindelse med en kvindelig BB-behandler, som jeg har samarbejde med.

Kærlighed, relationer, nærhed, intimitet og seksualitet

Jeg har selv gennemgået en omfattende personlig udvikling og jeg kan guide dig til at finde din egen vej i kærlighed, relationer og seksualitet. Jeg vil ikke pådutte dig mine holdninger, men jeg vil hjælpe dig til at tænke du af boksen, nulstille normerne og derfra finde det, der er naturligt og sundt for dig. Jeg kan også hjælpe dig med samtale og krammeterapi, hvis du synes, det er svært det her med nærhed og intimitet.

Angst, tvangstanker og Obsessive Compulsive Disorder (OCD)

Med afsæt i mine personlige erfaringer med at døje med angst, tvangstanker og OCD kan jeg hjælpe dig til at blive fri for de tunge tanker og leve livet med mere lethed og glæde. Jeg er ikke psykoterapeut, men jeg kan dele mine personlige erfaringer og min faglige viden om kosttilskuds indvirkning på psyken.

Kontakt mig nu og book en tid til en samtale om sundhed. Så tager vi den derfra.