Slankekurs på Bogforum

9 nov

Jeg blev interviewet af Michelle Bellaiche på Bogforum i går aftes.

Det gav anledning til at tale om flere af kapitlerne og budskaberne i bogen SLANKEKURS.

Jeg fik både formidlet slankekurs i sin ultrakorte form: 1-2 gode spørgsmål som man stiller sig selv mange gange hver dag. Og slankekurs som den komplette slankeguide med 55 veje, 12 trin og enormt mange konkrete forslag til små skridt.

SLANKEKURS kan være en stor mundfuld. Så jeg anbefaler, at man tager et kapitel, et trin, en vej og et lille skridt ad gangen. Vær tålmodig og giv det tid. Du behøver ikke have et krystalklart overblik fra dag 1. Du skal bare være parat til at gå på kurs og have tillid til, at din vægt så vil gå ned i sit eget, naturlige, sunde tempo, indtil du lander på den vægt, der passer til dig. Du kan med den rigtige slankekurs opnå et større, sundere og mere stabilt vægttab, end du kan med verdens bedste kur.

Du har allerede den X-faktor, der skal til. Men måske mangler du den nødvendige T-faktor. T for tid… Den kan du finde ved at reflektere over andre områder i dit liv, hvor du er tålmodig og så overføre den mentale indstilling til vægttab og livsstilsændring. Det kan f.eks. være dine børn, dit arbejde, din ferierejse, din have, din pensionsopsaring, din strikning eller din yndlings-tv-serie i næsten uendeligt mange afsnit…

Det handler om at slappe af og nyde rejsen.

IMG_4858 cut IMG_4852

 

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.