Spis som du vil

Kostforedrag med Per Brændgaard:

Spis som du vil

Kosten er særdeles vigtig for vores sundhed. Kroppen har brug for mange forskellige næringsstoffer i de helt rigtige mængder, men de behov kan dækkes på mange forskellige måder. Der ingen grund til at blive religiøs, når det kommer til mad. Giv din krop den rette næring på den måde, der passer dig bedst. Giv slip på alle unødvendige kostregler og spis sundt på din egen måde.

Per Brændgaard taler for, at vi bevæger os back to basics, når det kommer til kost og ernæring. Find ud af, hvad din krop har fysiologisk behov for af næringsstoffer og indtag det på måder, der er realistiske for dig i hverdagen. Du bestemmer selv, hvad der er god smag og kvalitet derudover. På den måde kan du forbedre din ernæring og blive fri for mad-stress samtidig.

Foredraget omfatter et lynkursus i ernæring med alle kostråd og fokus på grupper med særlige behov.

Om foredragsholderen:

Per Brændgaard (f. 1971) har gennem to årtier været en af de førende ernæringseksperter i Danmark. Han er uddannet cand.scient. i human ernæring fra Københavns Universitet, forfatter til mange bøger om kost, hvoraf flere i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og Hjerteforeningen.

Download pressefoto

Booking

Andre foredrag