Foredrag om sundhed

Foredrag: Sundhed på en ny måde

‘Sundhed på en ny måde’ er titlen på mit generelle foredrag om sundhed, hvor jeg kommer hele vejen rundt om sundhed. Jeg tilbyder og tilpasser foredraget til alle arrangører, målgrupper og sammenhænge.

Indhold

I første del taler jeg om, hvad sundhed ikke er, men som det ofte forveksles med. Det er en ganske underholdende og tankevækkende kritik af den herskende sundhedsfanatisme. Jeg giver konkrete eksempler på mad, motion og kroppe, som mange tror er enormt sunde, men som i virkeligheden er det stik modsatte.

Første del varer ca. 45 minutter, hvorefter vi holder en pause.

I anden del bygger jeg så sundheden op på ny. Jeg forklarer, hvad sundhed reelt er, hvilke elementer der indgår, og hvordan man konkret bør gribe det an, hvis man vil fremme sundhed på en sund måde.

Anden del varer ca. 45 minutter. Derefter kan der afsættes ekstra tid til spørgsmål fra forsamlingen i plenum og/eller individuelt. Den samlede varighed af arrangementet er 1½-2 timer.

Prisen aftaler vi individuelt, og den afhænger bl.a. af deltagerantal, transporttid, rejseudgifter og arrangementets karakter.

Booking

Kontakt mig, hvis du vil booke et foredrag, eller hvis du har spørgsmål.