Sundhedscoaching på Facebook

Få forbindelse til live chat-coaching

Udfyldt venligst denne formular, hvis du ønsker online forbindelse med mig til online sundhedscoaching via live chat (instant messenger). Jeg understøtter tre forskellige gratis chat-programmer: Facebook, Skype og Telegram. Vores dialog foregår som skriftlig chat. Det er op til dig at kontakte mig med spørgsmål m.v. Når vi er forbundet, kan online sundhedscoachingen begynde. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.
  • Dit brugernavn på Brændgaard Ekstra. Det du bruger når du logger ind.
    Hvilket chat-system ønsker du at benytte?
  • Hvis du ønsker at bruge Facebook.
  • Gå ind i din facebookprofil og klik på dit navn. Kopier linket og sæt det ind her.
  • Hvis du ønsker at bruge Skype.
  • Indtast den e-mail eller det telefonnummer du har knyttet til din Skype-konto, så jeg kan finde dig.
  • Hvis du ønsker at bruge Telegram.
  • Indtast det telefonnr. der er knyttet til din Telegram-profil.