Videoblog om nydelse

16 dec

I anledning af julen videoblogger jeg i dag om nydelse som middel til at undgå at tage på og måske ligefrem tabe sig i løbet af julen.

One Response to “Videoblog om nydelse”

 1. Anne Viese 8. januar 2016 at 12:02 #

  Rigtigt fin video indslag, der fortæller meget inddybende om din pointe at spise med en mindful sansning. Nærværende i nuet. Enkel. Og som om oplevelsen er helt ny. Jeg genkender rigtig meget af det i min dagligdag og også i min virksomhed. Og vil blot rose dig for en god præcis fremstilling heraf.

  Måske har du lyst til et samarbejde? Jeg tænker muligvis en kombination af dit foredrag og mine klang-oplevelser – der med meditative lyde, klange og vibrationer – på samme måde bygger en nærværende og mindful væren op for den enkelte.

  Jeg tror, at sådan et samarbejde kunne give en vældig synergie effekt, så skriv tilbage, hvis du også kan se det for dig.

  Rolige og nærværende klang hilsner
  Anne Viese
  http://Www.klang-oplevelser.dk

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.