Vind kampen mod vægten

Mindful spisning er kuren mod både overvægt og slankekure. Slankekure fører nemlig kun sjældent til et stort og stabilt vægttab. Slankekure fører tværtimod ofte til en masse fysiske og psykiske problemer – og endnu mere overvægt!

Mindful spisning er modgiften til slankekurenes strenge regler om mad og vægt. Mindful spisning er den naturlige måde at spise på, der fører til naturlig, sund og bæredygtig regulering af vægten. Det er verdens bedste kur – fordi det ikke er en slankekur, men en kur mod slankekure, der samtidig viser en helt anden og meget konkret og enkel metode til at regulere vægten.

Du lærer, at det ikke handler om at vinde en kamp. Det handler om at vinde en fred – med nærvær, nydelse og venlighed.

Mindful spisning er for alle, men måske især for dig der har prøvet slankekure, og som nu er parat til at gå en anden vej.

Er du klar til at kysse slankekurene farvel? Er du klar til at opnå et stabilt i stedet for et forbigående vægttab? Er du klar til at slutte fred med vægten og maden? Så du kan opnå det vægttab, som er muligt for dig. Det er måske flere kilo, end du tør drømme om…

Læs hvordan i Mindful spisning-bogen.

Du kan læse mere om bogen på Saxo.dk her.

Du kan se Bogtube-video her.

Du kan synes godt om mindful spisning på Facebook her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.