Kategorier
Mere sundhed Sundhedsbloggen

Spis mindre mættet fedt – og mere hvad?

Et af de nye, evidensbaserede kostråd er ‘Spis mindre mættet fedt’. Mættet fedt findes eksempelvis i mælkefedt (herunder smør), kødfedt, kokosfedt, palmefedt og hærdet fedt. Men hvad skal vi så spise i stedet for mættet fedt, hvis det skal sænke risikoen for sygdom og tidlig død? Forskningen viser fire muligheder: Umættet fedt med højt indhold […]

Et af de nye, evidensbaserede kostråd er ‘Spis mindre mættet fedt’. Mættet fedt findes eksempelvis i mælkefedt (herunder smør), kødfedt, kokosfedt, palmefedt og hærdet fedt. Men hvad skal vi så spise i stedet for mættet fedt, hvis det skal sænke risikoen for sygdom og tidlig død? Forskningen viser fire muligheder: Umættet fedt med højt indhold […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x