Kan fastfood gøre os sundere?

Jeg er blevet interviewet til Berlingske om fastfood. Du kan læse artiklen her. Her er et uddrag af artiklen med mine udtalelser: Den mindre usunde fastfood er et fænomen, danskerne bogstavelig talt kommer til at indtage meget mere af de kommende år. Det mener forfatter og ernæringsekspert Per Brændgaard. For modsat helsetrends som rawfood og … Læs videre Kan fastfood gøre os sundere?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.