Sundhed – hvad er det?

Alle taler om det, men hvad er det egentlig, sundhed? Her er min definition på sundhed: Sundhed er at have det så godt som muligt – fysisk, mentalt og socialt. Sundhed har tre planer – det kropslige, det mentale og det sociale plan – og de tre planer påvirker hinanden. Nu om stunder sker der … Læs videre Sundhed – hvad er det?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]