Begynd uden synd

’Slut med forbudt’ er en befriende tendens for tiden. Ideen er, at videnskabelige, tekniske, rationelle argumenter kan overbevise forbudsramte mennesker om, at der ikke er noget, der er forbudt at spise.

’Begynd uden synd’ er et godt supplement til ’Slut med forbudt’. Religion har invaderet mad og sundhed, og det skal italesættes direkte. Jesus sagde det sådan set meget præcist: “For det, som kommer ind i jeres mund, vil ikke gøre jer urene; men det som kommer ud af jeres mund, det vil gøre jer urene.” Jesus-metoden består derfor i at flytte fokus fra mad til tale. Så kan du spise alt uden at føle dig uren og syndig.

Slut med forbudt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.