Kategorier
Mere sundhed Sundhedsbloggen

Den ideelle kvindekrop gennem tiden

Trueactivist.com har bragt en interessant artikel om den “ideelle” kvindekrop fra 1910’erne og frem til i dag. En kvindekrop med former blev moderne igen i 1930’erne. Det var også moderne i 1800-tallet og tidligere, da former (“overvægt”) signalerede overskud. Det var formentlig den økonomiske krise i 1930’erne, der gjorde det moderne at signalere kalorieoverskud ved […]

Trueactivist.com har bragt en interessant artikel om den “ideelle” kvindekrop fra 1910’erne og frem til i dag. En kvindekrop med former blev moderne igen i 1930’erne. Det var også moderne i 1800-tallet og tidligere, da former (“overvægt”) signalerede overskud. Det var formentlig den økonomiske krise i 1930’erne, der gjorde det moderne at signalere kalorieoverskud ved […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x