Den ideelle kvindekrop gennem tiden

Trueactivist.com har bragt en interessant artikel om den “ideelle” kvindekrop fra 1910’erne og frem til i dag.

En kvindekrop med former blev moderne igen i 1930’erne. Det var også moderne i 1800-tallet og tidligere, da former (“overvægt”) signalerede overskud. Det var formentlig den økonomiske krise i 1930’erne, der gjorde det moderne at signalere kalorieoverskud ved at have former. Det har til alle tider været den kvindekrop, som det på det pågældende tidspunkt var vanskelig at opnå, som var moderne.

I vores nuværende årti er det igen blevet populært med former med særligt fokus på en stor og velformet bagdel. Nu nærmer kvindekropsidealet sig faktisk en krop, der også er sund, idet en bred bagdel er forbundet med nedsat risiko for en række sygdomme.

Min anbefaling til dig: Accepter din krop som den er. Lad være med at prøve at ligne noget, der er moderne. Moden skifter alligevel. Prøv at få det bedst mulige ud af din krop, som den er. Det omfatter, at du respekterer dens naturlige grænse for slankhed og former.

Og husk: Du er meget mere end din krop! 🙂

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om