Bikinikur: Bliv bikiniklar inden weekenden

Her er min bikinikur, der gør dig bikiniklar på rekordtid.

Bikinikur i tre trin

Start med trin 1 og følg kuren så langt som det er nødvendigt for dig. Måske er trin 1 nok. Måske er har du brug for flere trin eller hele vejen. Prøv dig frem.

  1. Tag tøjet af. Du er nu klar til at tage din bikini på. Det er vigtigt at være nøgen, inden man tager bikini på. Mr Bean er vist den eneste, der kan tage badebukser på, mens han har tøj på.
  2. Køb en ny bikini. Hvis din bikini er krympet, så køb en ny, større, der passer til din krop, som den er. Husk at give både din bikini og din krop masser af kærlighed og accept.
  3. Bliv rørt. Dyrk krammemeditation og lær at opleve og nyde din krop indefra. Det modvirker negative tanker og følelser om kroppen.
Per Brændgaards bikinikur
En god bikinikur er først og fremmest psykologisk

Hvis det ikke er nok

Hvis de tre trin ikke er nok, så kan du supplere med disse tre trin (som så nok er længere tid om at virke end inden weekenden):

  1. Gå i terapi. Hvis du har meget svært ved at glæde dig over din krop, som den er, så kan du have brug for sessioner hos en psykolog, psykoterapeut eller krammeterapeut.
  2. Indtag færre kalorier. Du kan krympe din krop ved at indtage færre kalorier. Skær ned på de kalorier, det er lettest at skære ned på i dine nuværende spise- og drikkevaner.
  3. Rør dig. Bevæg din krop i mindst 22 minutter om dagen. Det kan f.eks. være i form af en rask gåtur eller en svingom med dig selv og god musik i stuen.

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om