Gratis kram en fremmed

Kram en fremmed hver dag

Jeg er gået i gang projekt ‘Kram en fremmed hver dag’. Det er et nyt krammeprojekt, hvor jeg hver dag vil tilbyde gratis kram til en ny person, som jeg møder tilfældigt i min hverdag. Formålet med projektet er at bryde min personlige krammebarriere med at spørge fremmede, om jeg må byde på et 10 … Læs videre Kram en fremmed hver dag
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]