Ernæringsforskning mangler nysgerrighed og eksperimenter

Ernæringsforskning mangler nysgerrighed og eksperimenter

Selvom der hvert år bliver brugt mange penge på ernæringsforskning, så går det utroligt langsomt med udvikling af nye og bedre interventionsmetoder. Jeg har et bud på, hvordan det kan være. Ernæringsforskning i Danmark bliver i høj grad udført af forskningsslaver (ph.d.-studerende) til en ussel løn, der kun er lidt højere end S.U. Men det … Læs videre Ernæringsforskning mangler nysgerrighed og eksperimenter
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.