Kosttilskud mod migræne

Kosttilskud mod migræne: hvilke doser?

Jeg tager som tidligere skrevet disse to kosttilskud mod migræne: B2 og magnesium.

Jeg har gode erfaringer med disse to konkrete produkter:

Det tager jeg selv

Flere af jer har spurgt, hvor meget man skal tage. Terapeutiske doser af vitaminer og mineraler er altid individuelle, så jeg kan ikke svare for jer alle. Men jeg kan sige, hvor meget jeg selv tager nu af de to produkter. Jeg tager 3 kapsler Magnesium Citrat og 3 tabletter B2 per dag. Fordelt på tre doser: morgen, middag og aften. Det giver i alt 400 mg magnesium og 75 mg B2 per dag.

God bedring! 🙂

Kosttilskud mod migræne

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of