Kategorier
Gratis Indlæg/Post Public Sundhedsbloggen Sundhedspressen

Vandfilter giver helt ren vand

Jeg har de sidste par år brugt et vandfilter til mit drikkevand. Det fjerner klor, tungmetaller, pesticider og andre forureninger. Og så synes jeg simpelthen, at vandet smager bedre, når det har været en tur gennem filteret.

Jeg har gode erfaringer med dafi vandfilter, som jeg bruger i en særlig vandkande. Jeg lader simpelthen vandet fra hanen løbe gennem filteret, hvorefter vandet er helt rent og klar til at drikke. Jeg køber det i min lokale helsekostbutik.

Jeg er dog slet ikke fanatisk. Jeg kan sagtens drikke almindelig, ufiltreret postevand, når jeg får det serveret. 🙂

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x