Jeg har fået en kreativ hobby: hjemmelavet musik

Det er sundt at have en kreativ hobby

Jeg har langt om længe fået mig en kreativ hobby: hjemmelavet musik. Det er sundt for hjernen og psyken at udtrykke sig kreativt. Jeg kan mærke, hvordan det at lave mine egne sange er et effektivt middel mod de depressive tendenser, som jeg kan have i perioder. Nu skal jeg bare lave en sang — måske en lidt dyster en — så letter humøret igen. Eller bare spille en af mine gamle sange.

Mange former for kreativ hobby

Hvis du ikke er til hjemmelavet musik, så kan du vælge mellem mange andre former for kreative hobbyer som f.eks. kunstmaling, tegning, digtning, dans, osv. Mærk efter, hvad der kalder på dig.

Jeg har fået en kreativ hobby: hjemmelavet musik

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments