Energisex: Hvad er det?

Energisex: Hvad er det?

Jeg har i et par år anbefalet folk at dyrke mere energisex. Jeg troede, at jeg havde forklaret, hvad det går ud på, men det har jeg åbenbart ikke gjort godt nok, da jeg bliver ved med at få spørgsmål om det. Så lad mig her skære det ud i pap. 🙂

Hvad er energisex?

Energisex er sex i energien. Det er den bevidste udvikling af polaritetsenergi i mødet mellem den maskuline og den feminine energi.

Energisex er som et batteri, der kræver et møde mellem en pluspol og en minuspol for at danne elektricitet. Den maskuline og feminine pol danner denne særlige, sunde form for energi i kroppen og sindet.

Energien i energisex er primært et spirituelt fænomen, da vi ikke har fysiske apparater, der kan måle energien. Men energien kan helt klart opleves. God energisex opleves som meget nydelsesfuldt. Der er til gengæld ikke særligt meget begær/lyst i energisex. Det er en form for nydelsesbaseret sex. Der er ikke noget mål i energisex ud over at lade energien strømme og nære krop og sind.

Der er også nogle karakteristiske kropsreaktioner og kropsfornemmelse på energiudløsning i form af sitren, rysten, buebevægelser i rygsøjlen og en markant fornemmelse af energi, der bevæger sig og strømmer rundt i kroppen. Det er meget behageligt, selvom det også kan være lidt skræmmende de første gange.

Energisex kan f.eks. foregå i et kram, men formen for fysisk kontakt er faktisk underordnet. Hvis bevidstheden er til stede, så er det nok med ganske lidt eller slet ingen fysisk kontakt mellem parterne. En blid finger i bunden af rygsøjlen kan være nok. Energisex kan også foregå på en halv meters afstand helt uden fysisk berøring overhovedet.

Energisex vs fysisk sex

Jeg plejer at inddele sex i to kategorier eller dimensioner: energisex og fysisk sex. Fysisk sex er det, som de fleste opfatter som ‘sex’. Det omfatter som bekendt fysisk berøring af og med kønsorganerne.

Energisex kan være helt ren helt uden nogen som helst form for fysisk sex. Ja faktisk helt uden fysisk berøring, ikke engang et kram. På samme måde kan fysisk sex også være helt uden energi og bevidsthed om energi.

Hvor fysisk sex primært er et fysiologiske fænomen, så er energisex primært et bevidsthedsmæssigt fænomen. Du kan kalde det mind fucking, hvis du vil. Og det kan altså foregå med et minimum eller helt uden fysisk berøring. Jeg betragter derfor primært energisex som en form for meditativ mindfulness-praksis.

Energisex er sund sex

Jeg kan ikke dokumentere det, men jeg har stærkt på fornemmelsen, at det er helt vildt sundt at dyrke regelmæssig energisex.

Det særligt sunde ligger i at udløse den sammenrullede energi i bunden af rygsøjlen og fordele den til hele kroppen og sindet. Det kræver en eller anden form for energisex. Fysisk sex er slet ikke nok. Tværtimod så har fysisk sex en tendens til at få sende den vitale livsenergi ud af kroppen. Det er måske mest tydeligt ved den mandlige sædudløsning, der efterlader ham i en noget energiforladt tilstand.

‘Energi’ har en fundamental betydning for holistisk sundhed. Holistisk sundhed er jo bl.a. at have fysisk, mental og social energi nok til at leve et godt liv. Og her giver energisex måske den allervigtigste form for genopladning af energien. Ligesom du sætter din telefon til opladning regelmæssigt, så skal du også sætte din krop til opladning regelmæssigt, og det omfatter energisex, hvis du vil være helt på toppen.

Der er jo gå i øvrigt den fordel ved energisex, at det kan dyrkes med tøj på, så der er ingen risiko for kønssygdomme eller graviditet. 🙂

Energisex: Hvad er det?

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments