Din mælk, dit valg

Du bestemmer selv, hvilken form for mælk, du vil bruge på Havregrynskuren. Der er jo efterhånden mange forskellige valgmuligheder. Hvis du er til komælk, så kan du f.eks. vælge skummetmælk, minimælk, yoghurt og skyr. Jeg anbefaler økologiske mælkeprodukter med lavt fedtindhold. Hvis du er veganer eller flexiganer (som jeg selv er), så kan du vælge mellem sojadrik, mandeldrik, havredrik, risdrik, m.fl. Jeg foretrækker selv sojadrik, da soja har en særligt god proteinkvalitet.

Men man kan have forskellige legitime grunde til at undgå soja. For mig personligt så er soja dog sundere end komælk, og så synes jeg simpelthen, at sojadrik (den med sukker…) smager meget bedre end skummetmælk.

Husk: Du tager ikke skade af lidt sukker. Heller ikke når du er på kur. 🙂

Din mælk, dit valg

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments