Kategorier
Mere sundhed Sundhedsbloggen

Ny definition af mainstream sundhed

Mainstream sundhed er den gængse opfattelse af sundhed, som den bl.a. kommer til udtryk i mainstream medierne. Efter at have studeret den i mange år er jeg kommet frem til denne definition af mainstream sundhed: “Sundhed: At gøre unødvendige, besværlige og meningsløse ting med stor begejstring med henblik på at opnå social anerkendelse.” Det er […]

Mainstream sundhed er den gængse opfattelse af sundhed, som den bl.a. kommer til udtryk i mainstream medierne. Efter at have studeret den i mange år er jeg kommet frem til denne definition af mainstream sundhed: “Sundhed: At gøre unødvendige, besværlige og meningsløse ting med stor begejstring med henblik på at opnå social anerkendelse.” Det er […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x