Mainstream sundhed er falsk sundhed

Ny definition af mainstream sundhed

Mainstream sundhed er den gængse opfattelse af sundhed, som den bl.a. kommer til udtryk i mainstream medierne. Efter at have studeret den i mange år er jeg kommet frem til denne definition af mainstream sundhed:

“Sundhed: At gøre unødvendige, besværlige og meningsløse ting med stor begejstring med henblik på at opnå social anerkendelse.”

Det er falsk sundhed, der giver stress i stedet for sundhed.

Ægte individuel sundhed er derimod simpelthen at have tilstrækkelig velvære, energi og frihed fysisk, mentalt og socialt til at kunne leve et godt liv. Det kan lade sig gøre helt uden den form for falsk sundhedspraksis, som medierne er overfyldte af. Ægte, holistisk sundhed omfatter også global sundhed (herunder politisk sundhed), men det er en anden snak.

Mainstream sundhed er falsk sundhed

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments