Til fest: Sådan undgår du tømmermænd – helt sikkert!

Det er ikke nok at undgå alkohol, hvis du vil undgå tømmermænd. Her er min holistiske guide til at være helt sikker på at undgå tømmermænd.

1. Lad være med at drikke alkohol

Lad være med at drikke noget, der indeholder alkohol. Alkohol er et giftstof, og drikke med alkohol indeholder ofte andre giftstoffer. Alkohol opfører sig især som et giftstof, når du indtager det i høje doser. Som til en typisk fest i Danmark. Find noget andet end alkohol at beruse dig i, f.eks. kram (oxytocin+opioider) eller pot (THC+CBD).

2. Lad være med at gå for sent i seng

En stor del af tømmermændene efter en fest skyldes søvnmangel. Af en eller anden grund så synes vi, at det er sjovest at feste om natten, og det må jo så gå ud over søvnen. Prøv at starte din fest så tidligt som muligt, så du så vidt muligt kan komme i seng til normal tid.

3. Lad være med at gå dehydreret i seng

Dehydrering er også en hyppig årsag til tømmermænd, som man kan undgås ved simpelthen at drikke væske nok under festen og før sengetid. Det er lettere, når du ikke drikker alkohol, da alkohol virker dehydrerende. Men hvis du er til fest, hvor du danser og sveder meget, så kræver det også, at du drikker mere væske for at kompensere.

4. Lad være med at gøre noget, du fortryder

Du kan undgå de moralske tømmermænd ved at opføre dig etisk forsvarligt. Det er også noget lettere, når der ikke er alkohol i dit blod. Men pas også på, at du ikke bliver lokket af gruppepres til at gøre noget, som du aldrig ville gøre, hvis du var alene.

5. Lad være med at høre for høj og for dårlig musik

Musikalske tømmermænd kan opstå som følge af det voldsomme lydstress, der kan være til en fest. Det stresser hjernen, ørerne og nervesystemet. Især hvis det er dårlig musik. Musik påvirker os meget mere, end vi er klar over, og påvirkningen kan være både gavnlig og skadelig. Det er derfor i det hele taget en god idé at være bevidst om både, hvad du hører, hvor meget du hører det, og hvor højt du skruer op. Problemet ved fester og byture er, at det ofte er ude af din kontrol, og så tager du straffen dagen efter med tømmermændene i sengen.

6. Lad være med at ryge

Hvis du ikke plejer at ryge, så kan du få tømmermænd af festrygning. Det gælder også passiv festrygning, altså hvis du er til fest, hvor mange af de andre ryger, og du sidder passivt og inhalerer skidtet.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments