Kategorier
Mere sundhed Sundhedsbloggen

Bivirkninger ved kramning

Ligesom ved andre former for effektiv medicin så kan der også være bivirkninger ved kramning. Jeg har derfor opdateret beskrivelsen af krammeterapi med bivirkninger og kontraindikationer. Bivirkninger ved kramning Krammeterapi er stærk medicin og kan som al anden medicin også have bivirkninger. Bivirkningerne ved krammeterapi omfatter: Erektion eller lyst til sex i ikke-seksuel situation og […]

Ligesom ved andre former for effektiv medicin så kan der også være bivirkninger ved kramning. Jeg har derfor opdateret beskrivelsen af krammeterapi med bivirkninger og kontraindikationer. Bivirkninger ved kramning Krammeterapi er stærk medicin og kan som al anden medicin også have bivirkninger. Bivirkningerne ved krammeterapi omfatter: Erektion eller lyst til sex i ikke-seksuel situation og […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x