Nydelse er den hurtigste slankekur

Nyd din krop: Verdens hurtigste slankekur

Den hurtigste slankekur er at nyde din krop, præcis som den er lige her og nu.

Tænkningen i slankekure er: “Hvis jeg taber mig x kg, så kan jeg nyde min krop”. Realiteten er dog, at din nydelse af din krop ikke har noget som helst at gøre med, hvor meget du vejer, eller hvordan din krop ser ud. Det handler udelukkende om din mentale indstilling.

Den bedste og hurtigste slankekur er derfor at træne din evne til at nyde din krop, som den er. Med fedtdepoter, hudfolder, buler, tigerstriber og det hele. Tiden og børnefødsler sætter sine naturlige spor. Glæd dig over dem. De er tegn på liv.

Mindful kramning er den hurtigste slankekur

Mindful kramning er en ny metode til at udvikle evnen til at nyde kroppen, som den er.

Metoden virker især godt, når du også praktiserer den grundlæggende meditation, der er fundamentet for den fysiske del af mindful kramning. Her lærer du at komme i kontakt med den kærlige venlighed, som er den spirituelle, ubetingede kærlighed. Når du retter den mod dig selv og din krop, så gør du det muligt at mærke den nydelse, der altid har været dig inde bagved de negative tanker om kroppen.

Mindfulness-meditation udvikler også din indsigt i, at tanker bare er tanker, der ikke nødvendigvis afspejler virkeligheden. Når du kan accepterer tankerne, altså bare lade dem være uden at tro på dem, så kan du skifte fokus på sansninger og kropsfornemmelser, hvorigennem du får direkte adgang til at nyde din krop nu. Og du gør det også muligt for andre at nyde din krop. Og du kan begynde at vælge bevidst mellem forskellige muligheder for intime relationer, så du dropper dem, der ikke nyder din krop og tilvælger dem, der gør. Intime kropsrelationer handler ikke om at være perfekt, men om at finde det rigtige match. Så gå fra perfektionisme til matchning.

Mere sansning og mindre tænkning

Det gælder så også den anden vej, hvis du har tendens til at være meget tænkende og kritisk om andre menneskers kroppe. Prøv at sanse og mærke andre menneskers kroppe direkte fri for det forvrængende tankefilter. Du vil måske bliver overrasket over, hvor dejligt det er at være sammen med mennesker, som du tænker, at du ikke har lyst til. Mere sansning og mindre tænkning, tak. 🙂

Bliv slank i Østerbro Krammeklub

Nydelse er den hurtigste slankekur

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om