Kvindernes Kampdag burde flytte til Saudi Arabien

Kvindernes Kampdag burde flytte til Saudi Arabien

Kvindernes Kampdag i Danmark er en absurd begivenhed, da kvinderne jo er blevet det stærke køn her i landet. Kvindernes Kampdag burde flytte til Saudi Arabien, hvor der reelt er en kvindesag at kæmpe for. Kvindeundertrykkelsen i Saudi Arabien er ekstrem. I den forbindelse kan vi bruge dagen i dag til at undre os over, at vi som land støtter Saudi Arabien via vores angrebspolitiske alliance med USA. Det betyder, at dansk udenkrigspolitik støtter kvindeundertrykkelsen i Saudi Arabien. Dét er værd at gå på gaden og protestere over!

Kvindernes Kampdag burde flytte til Saudi Arabien

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of