Tænk ud af boksen

Kan du tænke ud af boksen?

Det er sundt at kunne tænke ud af boksen, og det vil gerne hjælpe flere mennesker med. Både i forhold til specifikke sundhedsudfordringer men også i forhold til livet generelt. Jeg har derfor tilføjet ud-af-boksen-coaching som en del af mit tilbud om holistisk sundhedscoaching til private klienter. Sundhed er jo velvære, energi og frihed til at kunne leve det gode liv, så lifecoaching ud af boksen er helt centralt.

Tre trin til at tænke ud af boksen

Her er en hurtig guide til at blive bedre til at tænke ud af boksen:

  1. Sluk for fjernsynet. Mainstream-TV er den fysiske boks, der skaber din mentale boks. Hvis du har for vane at læse aviser eller ugeblade for at følge med, så hold også op med det. Medierne skaber en kunstig virkelighed, der forhindrer din evne til at tænke realistisk og frit. Hvis der virkelig sker noget vigtigt, så vil du opdage det, selvom fjernsynet er slukket.
  2. Sluk for popmusikken. Sluk for din automatiske lytning af popmusik i radioen eller tidens hitlister på Spotify. Vær bevidst om hvad du tager ind af musik og information fra dine omgivelser. Popmusik har en særlig evne til at nærmest hypnotisere dig ind i en trance, hvor du bliver helt blind for, at der faktisk også er et liv udenfor boksen. Og måske er livet udenfor boksen langt bedre end livet inde i popboksen.
  3. Tænd for din bevidsthed. Gør noget for at udvikle din evne til at være bevidst. Find den metode der giver mest mening for dig. Det kan f.eks. være mindfulness, meditation, ud-af-boksen-coaching eller bevidsthedsudvidende musik.

Tænk ud af boksen

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om