Prøv en holistisk slankekurs

Prøv en holistisk slankekurs :: Sådan bliver du HELT slank!

Vil du gerne være slank? Så prøv en holistisk slankekurs, der omfatter både det fysiologiske og det psykologiske i det at blive og være slank.

Lad mig starte med at forklare begrebet ‘slank’. Det har to betydninger, der spiller sammen. Den ene betydning er den fysiske slankhed, som f.eks. kan måles ved kropsvægten. Den anden betydning er den psykiske slankhed, som er de psykologiske gevinster, som vi tror, at vi opnår, når vi bliver fysisk slanke. Den primære psykologiske gevinst er krops- og madglæde. Krops- og madglæde har imidlertid faktisk ikke direkte noget at gøre med den fysiske størrelse af kroppens fedtdepoter. Det er primært et spørgsmål om psykologi, der ikke nødvendigvis bliver fikset med et fysisk vægttab.

Prøv det holistisk slankekursus via email

De to dimensioner i en holistisk slankekurs

Når jeg hjælper mennesker med at blive “slanke”, så arbejder jeg altid i to dimensioner:

  • Den fysiologiske dimension: Det handler dybest set om at tilvejebringe negativ energibalance, indtil det ønskede vægt- og fedttab er opnået, hvorefter resultatet vedligeholdes med neutral energibalance. Fysiologien i vægttab og vægtvedligeholdelse er meget enkel. Det er praksis i hverdagen, der er udfordringen.
  • Den psykologiske dimension: Ved hjælp af mindful spisning og mindful kramning kan man arbejde direkte med at udvikle henholdsvis madglæde og kropsglæde. Det vil øge selve oplevelsen af at være slank uafhængigt af kroppens vægt og størrelse.

Uanset hvad du gør for at blive slank, så husk at arbejde med begge dimensioner. God weekend. 🙂

Prøv en holistisk slankekurs

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments