The wars on terror are based on a conspiracy theory

Since 9/11 we have had the wars on terror. The war on Afghanistan. The war on Iraq. And now the war on Syria. Next we will have the war on Iran. Or Russia. Never ending war. Unless we, the people, wake up and demand peace! I recommend that you start waking up to the reality … Læs videre The wars on terror are based on a conspiracy theory
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]