Why the media makes you stupid

It seems to me that 99 % of all the money and work in the media industry goes into making content that makes you stupid: numbing entertainment and propaganda-based news. They call it journalism but it really should be called something else. Or we need a new word for truth-seeking journalism. I don’t think the … Læs videre Why the media makes you stupid
For at få adgang til dette indhold skal du købe Gratis abonnement, Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, Politisk medlemskab per måned, Spirituelt medlemskab per måned or The Holistic Health Blog og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.