Det ultimative mål med individuel sundhed

Det ultimative mål med individuel sundhed bør være socialt og politisk engagement til gavn for andre samt spirituel udvikling.

Det virker desværre som om, at mange sundhedsbevidste danskeres sundhedsmål altid er endnu mere individuel sundhed. Individuel sundhed er blevet skruen uden ende, hvor der altid er mulighed for at blive endnu sundere ved at gå endnu mere op i sin kost, krop og træning.

Til det har jeg bare at sige: slap af! Hvis du allerede er sund nok, så brug din sundhed til at udvikle dig spirituelt og til at engagere dig i de sociale og politiske problemer i verden. Der er nok at tage fat på! Lad ikke din sundhed gå til spilde i narcissistisk dyrkelse af mad og krop. Livet og verden er meget, meget mere end det!

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om