Sund politik: Min første underskriftsindsamling

Jeg har i dag oprettet min første underskriftsindsamling. Det er en opfordring til, at danske journalister begynder at stille et vigtigt spørgsmål om USAs tilstedeværelse i Syrien.

 
Det lyder måske kedeligt, men det har fundamental betydning for SUND POLITIK, dvs. sund udøvelse af magt eller udøvelse af magt på en sundhedsfremmende måde for alle. Denne magtudøvelse kan være enten synlig eller skjult. Sund politik er særlig vigtig for den globale sundhed. Hvis det går galt med den globale sundhed, så kan det desværre også let gå ud over vores individuelle sundhed her i Danmark.
Jeg håber, at DU også har lyst til at skrive under og dermed støtte min opfordring til vores journalister og medier. Og del gerne. 🙂
0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments