Fred er sundt

Fred er sundt – også kropsfred

Fred er noget af det sundeste, der findes. Alle former for fred er sundt. Både indre fred og ydre fred. Både fred lokalt, nationalt og globalt. Da jeg jo arbejder med holistisk sundhed, så føles det helt naturligt for mig også at blive fredsaktivist.

Lad mig her gå lidt i dybden med en særlig form for fred: kropsfred. Det er, når du slutter fred med din krop, og når din krop slutter fred med dig. Din krop slutter fred med dig, når den holder op med at gøre ondt eller på anden vis genere dig. Her hjælper det at leve så fysisk sundt som muligt. Du slutter fred med din krop, når du accepterer din krop, præcis som den er nu i stedet for at føre krig mod den for at tvinge den til at være eller se ud på en anden måde, end der er naturligt for den.

Fred er sundt

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments