Motion med lyst eller formål

Det falder mig ikke længere naturligt at dyrke motion. Så jeg er nødt til at snyde mig selv til at få bevæget min krop nok. Her er de to strategier, der virker bedst for mig:

1. Motion med lyst

Motion med lyst er de få former for fysisk aktivitet, som af et ærligt hjerte rent faktisk har lyst til. Alt for mange års alt for hård og ensidig fitnesstræning i min ungdom har desværre smadret en stor del af min naturlige bevægelyst. Men af og til opdager jeg heldigvis nye måder at bevæge kroppen på, som jeg rent faktisk har lyst til at gøre igen. Jeg har f.eks. for nylig opdaget Me-Moveren. Den er sjov!

2. Motion med formål

Det andet, der kan drive min dovne krop til bevægelse, er, når bevægelsen tjener et konkret formål. Det kan f.eks. være, når jeg alligevel skal et eller andet sted hen. Så kan jeg dyrke den form for sport, som jeg kalder TranSport derhen og hjem igen. Ind til videre har det været ved at gå eller cykle, men nu overvejer jeg seriøst den der me-mover-ting… Lyst og formål på én gang!

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om