Book en tid til krammetantra

Krammetantra

Krammetantra er en form for tantramassage med fokus på klientens udvikling af polaritetsenergi. Det er den energi, der opstår i det bevidste møde mellem den maskuline og den feminine energi. Det udvikler den fundamentale, vitale livsenergi, der er en vigtig del af holistisk sundhed, når energien transformeres i stedet for at kompliceres eller udløses i sex. Det subjektive energifænomen er bl.a. beskrevet af taoismen som chi og som kundalini i følge tantriske traditioner i Indien og Tibet.

Krammetantra som light tantramassage

I modsætning til almindelig tantramassage, så foregår krammetantra med tøj på, i tæt omfavnelse og med gensidig berøring. Det foregår på en madras og ikke på en briks. Kys, yoni-massage og sex er ikke en del af krammetantra. Når man beholder tøjet på, så øger det fokus på den subtile berøring og energi, og man undgår at blive distraheret af nøgenhed og den seksuelle autopilot. Krammetantra kan betragtes som en slags light tantramassage, der kan give en lige så dyb udvikling som almindelig tantramassage.